Merhaba gençler, sevgililerimizle kombinler elde etmeyi çok seviyoruz. Onlarla her konuda bir tüm olmak bizler için çok mühim . Kıyafetlerimizde de kombinler elde etmeye çalışıyoruz.
Hatta çeşitli kombinler arayışındayız. 2016 yılında kışlık şapkalarımız ile de sevgililerimizle kombinler elde edebilirsiniz. Bu kombin geçen senelerde de sevgililer aracılığıyla kullanıldı. Ama bu sene bu sayının daha da artacağını düşünüyorum .
Şapkalar ile kombinler elde etmek isterseniz şayet eklediklerime bir göz atın derim. Kombin elde etmek için her ikinizin de birebir benzer şapkaları takması şart değil. Eklediğim şapkalar hem kadınların benzer zamanda bayların kullanabileceği modeller. İsterseniz benzer renk , benzer modeli kullanabilirsiniz.
Ya da isterseniz benzer modelin çeşitli renklerini de kullanabilirsiniz. Bu tamamıyla sizin tarzınıza ve isteğinize bağlı gençler. Ama ben benzer model ve benzer rengi kullanmanızı öneri ederim. Benim Düşünceme Göre daha hoş oluyor.
Çok hoş modeller, kış gelsin satın almayı düşünüyoruz 🙂
Çok güzelmiş ancak ilk önce bi sevgili bulalım 🙂
Sevgili bulduk bi sapkasi kaldi 🙂
Hepsi birbirinden güzel çok beğendim.